Igénybe vehető szolgáltatásaim

Jelentkezz be hozzám
konzultációra/tanácsadásra vagy válaszd további
szolgáltatásaimat

Amennyiben teljesen személyre szabott ajánlatot szeretnél kérni, ne habozz!
Írd meg a részleteket és egyedi ajánlatot készítek számodra.
Konzultáció - Online vagy személyesen
12000 Ft/óra
Szolgáltatói tájékoztató
A Szolgáltató által nyújtott szolgáltatás és a www.taplalkozasoptimalizalas.hu honlap nem tartalmaz orvosi kezeléssel kapcsolatos tanácsokat, az igénybe vett szolgáltatás nem minősül gyógyászati tevékenységnek.
Szolgáltatói nyilatkozat
Jelen jognyilatkozat aláírásával tudomásul veszem és magamra nézve kötelezőnek fogadom el a mellékelt és általam aláírt tájékoztatóban foglaltakat s annak tudatában veszem igénybe a Szolgáltató által nyújtott szolgáltatást.

Fizetési lehetőségek

Utalás
A számlázási adatok megadásával (11773360-05114593 OTP Lencsés-Pál Petra)
Készpénz
Személyes készpénzes fizetés a helyszínen
A konzultáció mente

Segítek, hogyan indulj el
4 egyszerű lépésben 

 • 01.
  Kapcsolatfelvétel
  Fejtsd ki a téged zavaró egészségügyi problémádat, így az első találkozóra mindketten felkészülhetünk. A te feladatod: gyűjtsd össze a szakorvosi papírjaidat és fogalmazd meg, miért kerestél meg engem, min szeretnél javítani, mik a céljaid.
 • 02.
  Konzultáció
  Ezek után megbeszélünk egy online vagy személyes találkozót, ahol Orvosi diagnózisokat, leleteket, laboreredményeidet, ételintolerancia vizsgálatod eredményét, panaszaidat és célkitűzéseidet összevetve, valamint Táplálkozási szokásaidat, általános egészségi állapotodat , tesztek-kérdőívek válaszait figyelembe véve egy funkcionális állapotfelmérésre kerül sor.
 • 03.
  Második találkozás
  Második találkozónkon kezedbe kapod a konkrét étrendi javaslatokat, célzott étrendi protokollokat, tiltólistákat, célzott kiegészítőket, szükség esetén a speciális étrendedet.
 • 04.
  Felülvizsgálat
  1 hónap múlva újra konzultációra várlak, ahol megbeszéljük az elért eredményeket, változásokat, valamint szeretném újra látni az étkezési naplódat, immár az új, módosított, megtanult módszer alapján. Megbeszéljük a benned felmerülő kérdéseket, finomhangolunk, pontosítunk.
Lencsés Pál Petra táplálkozási tanácsadó

Vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken

Kezdjünk hozzá az egészséged helyreállításához
Telefon
+36 70/419-8146
Online üzenetküldtés
Küldj üzenetet számomra
facebook.com/csakatertis-jol-leszek