Gyulladáscsökkentés II.
Ha emésztésünket, anyagcserénket, szervezetünket rendbe szeretnénk tenni, szükségünk lesz gyulladáscsökkentő táplálékokra. Íme néhány gyümölcs, amit kis mennyiségben-ami a markodba belefér-fogyaszthatsz. A legtöbb pirosbogyós gyümölcs tökéletes választás, például az áfonya, piros- és fekete ribizli, szeder, málna eper, és a kevésbé ismert fekete málna, tőzegáfonya, vörösáfonya, húsos som, berkenye, stb.
Antioxidáns hatása jelentős, tápanyag- és vitamintartalma magas.
Frissen fogyasztva (1 maroknyit), levét kifacsarva 1-1 kortyot meginni naponta hozzájárul a szervezet gyulladáscsökkentéséhez.
Tudtad, hogy a tartósítási eljárások közül a fagyasztás a legkíméletesebb a beltartalmi értékeket tekintve?
Good post. I learn something totally new and challenging on blogs I stumbleupon everyday.
It will always be helpful to read content from other authors and practice
something from their sites.
I’m extremely impressed with your writing skills and also
with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you
modify it yourself? Anyway keep up the excellent quality
writing, it’s rare to see a great blog like this one today.