Gyulladáscsökkentés II.
Ha emésztésünket, anyagcserénket, szervezetünket rendbe szeretnénk tenni, szükségünk lesz gyulladáscsökkentő táplálékokra. Íme néhány gyümölcs, amit kis mennyiségben-ami a markodba belefér-fogyaszthatsz. A legtöbb pirosbogyós gyümölcs tökéletes választás, például az áfonya, piros- és fekete ribizli, szeder, málna eper, és a kevésbé ismert fekete málna, tőzegáfonya, vörösáfonya, húsos som, berkenye, stb.
Antioxidáns hatása jelentős, tápanyag- és vitamintartalma magas.
Frissen fogyasztva (1 maroknyit), levét kifacsarva 1-1 kortyot meginni naponta hozzájárul a szervezet gyulladáscsökkentéséhez.
Tudtad, hogy a tartósítási eljárások közül a fagyasztás a legkíméletesebb a beltartalmi értékeket tekintve?