Gyulladáscsökkentés I.

Gyulladáscsökkentés I.


Ha emésztésünket, anyagcserénket, szervezetünket rendbe szeretnénk tenni, szükségünk lesz gyulladáscsökkentő táplálékokra. Íme néhány friss fűszer, aminek megérdemelt helye van kiskertünkben, vagy balkonládánkban: rozmaring, kakukkfű, oregánó, bazsalikom, koriander.
Ezek a növényi antibiotikumok illóolajokat tartalmaznak, rengeteg rostot, és magas favonoid tartalmuk is jelentős.
Felhasználasuk: friss fűszerként vagy salátába, zöldturmixba tehetők, szárított formában, vagy esszenciális olajként használhatjuk.

 

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://taplalkozasoptimalizalas.hu/wp-content/uploads/2016/07/anshu-a-wjdLcevZ1ro-unsplash.jpg);background-color: transparent;background-size: cover;background-position: center center;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 550px;}